top 10 bezienswaardigheden

de beste bezienswaardigheden per bestemming

top10bezienswaardigheden.nl/blog

Op deze site:
Top 10 bezienswaardigheden
categorieën:
 
bezienswaardigheden overzicht bestemmingen
bezienswaardigheden bezienswaardigheden
bezienswaardigheden top 10 specials
bezienswaardigheden blog

10 SEPTEMBER 2022 - BUITENLAND

4 apps om moeiteloos offline te navigeren in het buitenland

In het buitenland heb je niet altijd een internetverbinding tot je beschikking. Niet echt handig als je de weg niet weet en een route naar een bezienswaardigheid wilt opzoeken. Sommige bezienswaardigheden zijn zonder navigatie lastig of bijna onmogelijk te vinden. De taalbarriere kan ervoor zorgen dat de weg vragen ook niet altijd een optie is. Gelukkig kun je met deze vier handige apps ook offline navigeren in het buitenland.
 
1. TomTom Go
TomTom kennen we van de navigatiesystemen in auto’s. Met TomTom Go kun je routekaarten downloaden en offline gebruiken. Al bij het installeren kun je aangeven welke kaarten je wilt downloaden. Ze worden wekelijks geüpdatet, zodat je altijd de meest up-to-date informatie hebt. 
 
De app is gratis als je per maand niet meer vijfenzeventig kilometer navigeert. Voor langere routes heb je een premium-account nodig voor € 19,99 per jaar. TomTom Go is zowel verkrijgbaar in de Google Play Store als in de App Store.
 
2. Sygic
In Sygic vind je gedetailleerde routekaarten in 3D van vrijwel alle landen wereldwijd. Hij is makkelijk in het gebruik en heeft een gebruiksvriendelijke interface. Het is een van de eerste apps die offline navigatie in de auto biedt.
 
Met de premium versie beschik je over navigatie met stembegeleiding, krijg je actuele informatie over het verkeer en de snelheidslimiet en kun je de Head-up display (HUD) gebruiken. Hiermee wordt de navigatie op je voorruit geprojecteerd, zodat hij ook in het donker en ‘s nachts goed zichtbaar is.
 
Sygic heeft ook een dashcam in het navigatiesysteem. De dashcam neemt op wat er voor je op de weg gebeurt en slaat de video automatisch op als je in een ongeval terechtkomt. Zo weet je precies wat er gebeurd is. Ook geeft deze app handige informatie over waar je voor de beste prijs kunt tanken en helpt je bij aankomst bij het zoeken naar een parkeerplaats. De app is verkrijgbaar voor iOS en Android. 
 
3. Waze
In Waze kun je routekaarten aanmaken en opslaan om ze offline te gebruiken. Je kunt ook extra functies als relevante verkeersinformatie, bijvoorbeeld over flitsers, wegwerkzaamheden, drukte, files, gevaarlijke situaties en ongelukken gebruiken.
 
Tijdens je route kun je gebruikmaken van stembegeleiding en informatie krijgen over de verwachte aankomsttijd en de goedkoopste tankstations onderweg. Waze is gratis te downloaden voor Android en iOS.
 
4. Here WeGo
HereWeGo is handig voor offline navigatie in de auto, op de fiets, te voet en in het openbaar vervoer. Als je je route invoert krijg je suggesties over hoe je het makkelijkst en snelst op je bestemming kunt komen. Je kunt ook zelf aangeven hoe je wilt reizen en verschillende vervoersmiddelen met elkaar combineren.
 
Als er problemen zijn op de route krijg je alternatieve routes, om toch zo snel mogelijk bij je eindbestemming te komen. HereWeGo biedt offline routekaarten voor maar liefst 132 landen en is zowel beschikbaar op iOS als op Android.
 
Internet in het buitenland
Om de routekaarten te kunnen gebruiken moet je ze wel eerst downloaden. Hier heb je een internetverbinding voor nodig. Je kunt dit vooraf thuis doen, maar de kans is groot dat je ook onderweg routekaarten zal downloaden. Ook als je extra functies wilt gebruiken moet je online kunnen gaan. Zorg dus voor (onbeperkt) internet in het buitenland als je deze apps wilt gebruiken.

 voorpagina top 10 bezienswaardigheden.nl over deze site top 10 bezienswaardigheden van alle bestemmingen privacy en cookies links