top 10 bezienswaardigheden

de beste bezienswaardigheden per bestemming

top10bezienswaardigheden.nl/blog

Op deze site:
Top 10 bezienswaardigheden
categorieën:
 
bezienswaardigheden overzicht bestemmingen
bezienswaardigheden bezienswaardigheden
bezienswaardigheden top 10 specials
bezienswaardigheden blog

22 JUNI 2021 - NEDERLAND

A’DAM Toren opent achtbaan dwars door centrum Amsterdam

Vliegend tussen de duiven op de Dam, met hoge snelheid onder het Rijksmuseum door en zigzaggen tussen de bootjes op de Amstel. En dat allemaal vanuit een achtbaankarretje. Onmogelijk? Vanaf 23 juni niet meer. Bezoekers kunnen vanaf woensdag de Amsterdam VR Ride, onderdeel van A’DAM VR Game Park met als opstappunt A’DAM Lookout, plaatsnemen in deze doldwaze achtbaan.

Nadat nachtclub Shelter door de coronamaatregelen de deuren tijdelijk moest sluiten, besloot het team van de A’DAM Toren om de kelder een nieuwe tijdelijke invulling te geven. De dansvloer van de club werd getransformeerd tot Nederland’s grootste VR game park met de meest geavanceerde games van dit moment. De pop-up bleek een dusdanig groot succes dat A’DAM VR Game Park vanaf nu een permanente plek in de A’DAM Toren krijgt naast Shelter. Om dit te vieren lanceert het virtual reality park een gloednieuwe, custom-built attractie: Amsterdam VR Ride.

Amsterdam VR Ride - The Ultimate Rollercoaster Experience

Speciaal voor A’DAM VR Game Park ontwikkelden ‘s werelds beste game ontwikkelaars een unieke en adembenemende nieuwe attractie. Bezoekers nemen plaats in een achtbaankarretje, zetten een VR-bril op en bevinden zich in een levensechte achtbaanrit dwars door Amsterdam. Iets wat in het echte leven onmogelijk lijkt, wordt werkelijkheid in de wereld van virtual reality. Het achtbaankarretje beweegt mee terwijl de bezoeker virtueel over een rails langs alle hoogtepunten van de stad raast. Bezoekers van zowel A’DAM LOOKOUT en A’DAM VR Game Park kunnen een ritje in de Amsterdam VR Ride maken voor €5 per persoon.

Bekijk de Amsterdam VR Ride trailer hier

 voorpagina top 10 bezienswaardigheden.nl over deze site top 10 bezienswaardigheden van alle bestemmingen privacy en cookies links