top 10 bezienswaardigheden

de beste bezienswaardigheden per bestemming

top10bezienswaardigheden.nl/blog

Op deze site:
Top 10 bezienswaardigheden
categorieën:
 
bezienswaardigheden overzicht bestemmingen
bezienswaardigheden bezienswaardigheden
bezienswaardigheden top 10 specials
bezienswaardigheden blog

1 JULI 2021 - NEDERLAND

Deze zomer voordelig treinen

De verkeersdrukte neemt de afgelopen weken in rap tempo toe en de parkeerkosten zijn in veel Nederlandse steden al jarenlang een doorn in het oog van veel stedentrippers. De trein is een prima alternatief, maar niet bepaald goedkoop. Als je bijvoorbeeld vanuit Roosendaal een dagje naar Amsterdam wilt gaan, dan ben je met z'n tweetjes al € 92,40 kwijt aan treinkosten. Het is dan al snel voordeliger om met de auto te gaan en deze vervolgens bij een P+R parkeerterrein bij Amsterdam te parkeren. Lagere reiskosten krijgen mensen eerder de trein in. Nu de coronamaatregelen aanzienlijk versoepeld zijn en niet-essentiële reizen met de trein niet meer ontraden worden, komt de NS weer met het Dagretour Dal ticket. Hiermee kun je in de daluren retour reizen tegen een sterk gereduceerd tarief van € 17,50 per persoon. Dit loont vooral op de langere trajecten.

Dit zijn de voorwaarden:
• Te koop vanaf 21 juni t/m 31 augustus 2021.
• Te gebruiken in de periode 21 juni t/m 30 september 2021. Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september 2021 kunnen deze voordeeltickets niet gebruikt worden. Dit zijn de dagen van de Grand Prix in Zandvoort.
• Het actieticket is geldig tijdens daluren. Dat betekent op doordeweekse dagen voor 06:30 uur, van 9:00 tot 16:00 uur en na 18:30 uur. Op zaterdag en zondag mag je de hele dag reizen.
• Het actieticket is niet geldig op treinen van Nighjet, Thalys en Eurostar.
• Eventuele toeslagen zoals voor Intercity Direct moeten extra betaald worden.

Je kunt het Dagretour Dal online reserveren via https://www.ns.nl/uitgelicht/acties/laatjezelfgaan. Je kunt dan 1, 2 of 3 kaartjes in één aankoop doen. Reis je met 4 t/m 7 personen samen? Dan is het Groepsticket Daluren voordeliger en dus interessanter. Voor jongeren van 12 t/m 18 jaar is de Jongeren Dagkaart de beste optie. Die kost slechts € 7,50 per kaartje. Hiermee kun je tijdens de daluren een dag lang onbeperkt treinen.

Altijd voordelig treinen?

De aanbieding op deze pagina is tijdelijk. Wil je op een ander moment voordelig treinen naar de leukste musea en meest interessante bezienswaardigheden in Nederland? Ga dan naar www.goedkooptreinkaartje.com voor goedkope treinkaartjes binnen Nederland. Daar vind je de laatste kortingsacties van onder andere Kruidvat, Hema, Albert Heijn en de NS zelf.

 voorpagina top 10 bezienswaardigheden.nl over deze site top 10 bezienswaardigheden van alle bestemmingen privacy en cookies links