top 10 bezienswaardigheden

de beste bezienswaardigheden per bestemming

top10bezienswaardigheden.nl/blog

Op deze site:
Top 10 bezienswaardigheden
categorieën:
 
bezienswaardigheden overzicht bestemmingen
bezienswaardigheden bezienswaardigheden
bezienswaardigheden top 10 specials
bezienswaardigheden blog

24 MEI 2021 - FRANKRIJK

Disneyland® Paris opent hotel in Marvel-stijl

De afgelopen week stond in het teken van positief nieuws omtrent Disneyland® Paris. Dit enorme themapark in Marne-la-Vallée opent op donderdag 17 juni de poorten weer en vier dagen later is er de opening van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel.

Compleet vernieuwd hotel in Marvel-thema

Op 17 juni openen het Walt Disney Studios Park, de Disney's Newport Bay Club en Disney Village als eerste. Op 21 juni is het de beurt aan het nieuwe Hotel New York - The Art of Marvel. Het is een volledig vernieuwd hotel en is vormgegeven als een moderne kunstgalerie met een van de meest spectaculaire collecties Marvel kunstwerken ter wereld. Dit viersterren Disney® Hotel met uitstekende service, dompelt je onder in een typische sfeer van New York. Meer dan een hotel, een meesterwerk!

Dit maakt het Hotel New York - The Art of Marvel uniek:
• Gasten verblijven in themakamers in de sferen van hun favoriete Marvel Superhelden.
• Dit Disney® Hotel is gelegen op een korte wandeling (of gratis shuttlebus) van de Disney® Parken en Disney Village®.
• This Disney® Hotel is just 2 steps away from the Disney® Parks and Disney Village®, but there’s a free shuttle for those who don't fancy the ten-minute walk.
• Een viersterren premiumservice, van de gratis bagageservice tot het luxe Manhattan restaurant.
• Beleef de actie: dit is het enige Disney® Hotel waar gasten Spider-Man kunnen ontmoeten en epische momenten kunnen beleven.
• Tot slot, wat is er lekkerder dan te ontspannen in de Metro Pool & Health Club, met een verwarmd binnen- en buitenzwembad, een kinderbad en een jacuzzi. Het zwembad is geschikt voor helden van alle leeftijden.

Reserveren kan nu

Je kunt nu al kamers voor het Hotel New York - The Art of Marvel reserveren.
Dankzij deze openingsactie is dat nu extra interessant:

ONTVANG ÉÉN MARVEL DELUXE POSTER
+
ÉÉN NON-ALCOHOLISCH DRANKJE PER PERSOON
Voor aankomsten t/m 30 maart 2022. Boek voor 29 juli 2021

Ook de losse toegangskaarten voor Disneyland® Parijs zijn nu te reserveren. De entreetickets zijn te bestellen via officiële partner tiqets.com. Deze tickets op datum zijn tot 3 dagen voor bezoek gratis te annuleren.

BEKIJK EN RESERVEER ENTREETICKETS VOOR DISNEYLAND® PARIS

Coronaregels

Binnen het park gelden een aantal aangescherpte coronaregels. Zo wordt de 1,5 meer afstand gehandhaafd en is het dragen van een mondkapje verplicht. Handdesinfecterende middelen zijn beschikbaar bij de ingang en uitgang van elke attractie. Knuffels met de Disney figuren zijn tijdelijk niet toegestaan.

Op dit moment geldt er voor Frankrijk nog een negatief reisadvies als het niet-essentiële reizen zoals vakanties betreft. Als het goed is opent Frankrijk op woensdag 9 juni 2021 de grenzen weer voor toeristen. Waarschijnlijk zet Nederland Frankrijk dan op code geel. Honderd procent zekerheid is er niet.

 voorpagina top 10 bezienswaardigheden.nl over deze site top 10 bezienswaardigheden van alle bestemmingen privacy en cookies links