top 10 bezienswaardigheden

de beste bezienswaardigheden per bestemming

top10bezienswaardigheden.nl/blog

Op deze site:
Top 10 bezienswaardigheden
categorieŽn:
 
bezienswaardigheden overzicht bestemmingen
bezienswaardigheden bezienswaardigheden
bezienswaardigheden top 10 specials
bezienswaardigheden blog

4 AUGUSTUS 2021 - NEDERLAND

Formule 1-auto Max Verstappen in Batavia Stad

Voor wie het een droom is om de Formule 1-auto van Max Verstappen van heel dichtbij te zien, kan deze zomer zijn hart ophalen. De meeste mensen kennen de raceauto van Max alleen van de televisie en normaal staat hij bij Red Bull Racing in Groot-BrittanniŽ, maar vanaf dinsdag 3 augustus is de wereldberoemde bolide te bewonderen in Batavia Stad Fashion Outlet bij de Max Verstappen shop.

Uniek selfie-moment

In het heetst van de strijd om de titel van 2021 krijgt de Red Bull Racing-bolide een eigen Ďpitstraatí in de bekendste shopstad van Nederland. Formule 1-fans kunnen de wagen twee maanden bewonderen, voordat Verstappen er hopelijk met de titel vandoor racet. De RB14 in 2021 livery is door CarNext, de partner van Max Verstappen, na een rondrit vanuit Breukelen door Amsterdam in Batavia Stad Fashion Outlet afgeleverd. De Formule 1-auto is midden in het centre in een glazen container geplaatst, zodat fans uitgebreid en vanuit verschillende hoeken met de bolide op de foto kunnen.

Fan van Max

Het is niet de eerste keer dat unieke en originele race-items van Verstappen te bewonderen zijn in Batavia Stad. Vorig jaar oktober opende de officiŽle Max Verstappen shop in Batavia Stad, om samen met de shop in het Limburgse Swalmen de vraag naar merchandise van de Formule 1-coureur aan te kunnen. Echte helmen van Max Verstappen stalen toen de show.

ďEen bijzonder momentĒ, zegt Scott Otte, Marketing Director Batavia Stad Fashion Outlet: ďEťn van onze kernwaarden is beautifully local en daarom zijn we er trots op dat deze sportheld en succesvolste coureur van Nederland met zijn officiŽle shop wederom wordt verbonden aan Batavia Stad Fashion Outlet. Onze bezoekers komen uit heel Nederland en we weten dat daar heel veel Max Verstappen-fans bij zijn. Zij kunnen hier nu met deze wereldberoemde Formule 1-bolide op de foto. Ook mooi omdat Batavia Stad dit jaar haar twintigste verjaardag viert. Om stil te staan bij dit jubileum worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De komst van de RB14 in 2021 livery is natuurlijk ook voor ons daarmee een hoogtepunt.".

 voorpagina top 10 bezienswaardigheden.nl over deze site top 10 bezienswaardigheden van alle bestemmingen privacy en cookies links